Cookie- og privatlivspolitik

Persondata


Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til en person.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles persondata.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du måtte have efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: avumedier@avumedier.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookies


Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der eventuelt målrettes dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden.

Nedenfor uddyber vi, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er en cookie - og hvorfor bruger vi dem?

Avumedier.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Cookies fortæller os, om du – eller rettere din computer, telefon eller tablet – har besøgt avumedier.dk før, hvilke sider og artikler du læser, hvilket styresystem og browser du bruger osv. Det bruger vi til at forbedre vores indhold både redaktionelt og teknisk. Samtidig bruger vi også cookies til at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Vi bruger cookies fra tredjepart Google, til at måle trafik og målrette annoncer. Google Analytics giver os information om trafikken og brugeradfærden på websitet

Videregivelse af oplysninger

Anonymiserede data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v., som vi har samlet ind ved hjælp af cookies, kan videregives til tredjepart i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om, herunder. Oplysningerne anvendes udelukkende til målretning af annoncering, så vi giver dig så relevante tilbud som muligt.

Vi samarbejder herudover med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data og som vi har databehandleraftaler med. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Kan jeg slette cookies?

Ja, du kan altid slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du dog risikere, at hjemmesiden ikke længere fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Desuden vil annoncer opleves mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Hvordan du undgår cookies afhænger af, hvilken browser du bruger. Find vejledninger for, hvordan du fjerner og blokerer cookies i en række forskellige browsere her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Cookies fra vores samarbejdspartnere og tredjepart

Vi indsamler oplysninger vha. cookes via følgende trejdepart:

  • Google / Google Analytics: Besøgsstatistik og brugeradfærd.

Ejer- og kontaktoplysninger


Dette website udbydes af:

Copydan AVU-medier
Bryggervangen 8, 1. sal
2100 København Ø.
CVR nr.: 27798349
Telefon: 3544 1496
Email: avumedier@avumedier.dk