AVU-Basis aftalen

Med en AVU-Basis aftale får I adgang til at supplere undervisningen med udsendelser fra et begrænset antal radio- og tv-kanaler:

DR1 og DR2
TV2 og dennes regionale vinduer samt Tegnsprogskanalen
P1-P4


AVU-Basis aftalen giver således kun adgang til tv-udsendelser fra tre danske tv-kanaler.

Center for Undervisningsmidler
I kan få adgang til tv-udsendelserne gennem et af de mange Centre for Undervisningsmidler landet over. På www.cfufilmogtv.dk finder I jeres lokale Center for Undervisningsmidler, hvor I har mulighed for at bestille undervisningsrelevante udsendelser fra tv-kanalerne i AVU-Basis aftalen.
Tv-udsendelserne fra Center for Undervisningsmidler kan enten streames direkte på skolens interaktive tavler, eller skolen kan få leveret tv-udsendelserne på dvd. Lærere kan også vælge selv at optage tv-udsendelserne hjemme eller på skolen.

DR’s interaktive læringsunivers - /skole og /undervisning
Skoler og gymnasier med en AVU-Basis eller en AVU-Plus aftale har adgang til hele DR’s interaktive læringsunivers med tv-klip fra DR’s arkiver. AVU-medier håndterer de udestående rettigheder for skoler og gymnasier.

Læs mere om DR’s læringsuniverser: /skole og /undervisning.

Øvrige skoler og institutioner kan evt. også få adgang til DR´s interaktive læringsunivers. Kontakt AVU-medier for at høre nærmere om mulighederne.

Pris
Prisen for en AVU-Basisaftale afhænger af antallet af elever samt, om det er en folkeskole eller anden undervisningsinstitution.

Kontakt os for at få oplyst, hvor meget det vil koste netop jeres skole/institution at få adgang til at bruge tv-udsendelser i undervisningen.

I kan kontakte os via mail til avumedier@avumedier.dk eller telefon 35 44 14 96.