AVU-Plus aftalen

Med en AVU-Plus aftale får I adgang til at bruge tv-udsendelser fra over 70 danske og udenlandske tv-kanaler i undervisningen. Følgende radio- og tv-kanaler er på nuværende tidspunkt indeholdt i AVU-Plus aftalen, og aftalen bliver løbende udvidet med nye kanaler:

Danske kanaler:
DR1, DR2, DR3, DR K, DR R
amasjang, DR Ultra.
TV2, TV2 regioner, TV2 News, TV2 Zulu,TV2 Charlie, TV2 Fri
Kanal 4, Kanal 5, 6´eren, 7´eren.
TV3, TV3 +, TV3 Puls, Dk4, Tegnsprogskanalen.
DR radio P1-P5, P6 Beat, P7 Mix, P8 Jazz, DR Ramasjang/Ultra Radio, DR Mama, The Voice, NOVA FM, POP FM, Radio24syv

Nordiske kanaler:
SVT1, SVT2, TV4, NRK1, NRK2, NRK3  og TV2 Norge.

Tyske kanaler:
ARTE, ARD, ZDF, NDR, 3 Sat og RTL og KiKA.

Engelsksprogede kanaler:
BBC Brit, BBC World News, BBC Earth, CNN, MTV, Discovery, Animal Planet, National Geographic, Viasat History, Viasat Nature og Viasat Explorer.

Franske kanaler:
France Ô, France 2, France 3, TV5 Monde og Mezzo.

Spanske kanaler:
TVE Int. og Canal 24horas.

Italienske kanaler:
Rai Scuolo og Rai Storia.

Kinesiske kanaler:
CCTV 4 og CCTV 9.

Tyrkiske kanaler:
TRT Türk, TRT Children (TRT Cocuk) og TRT School (TRT Okul).

Andre kanaler:
Ariana TV (Afghanistan), MBC


Tv-udsendelser til alle fagområder
De danske kanaler fra DR og TV2 repræsenterer et mangfoldigt programudbud med en lang række undervisningsrelevante tv-udsendelser: Baggrundsorienterende programmer, samfund og debat, undervisningsprogrammer samt oplysning og kultur.
Tv-kanalerne fra Sverige, Norge og Tyskland giver et godt indblik i erhverv, kultur og samfundsforhold hos vores nærmeste naboer i nord og syd.

AVU-Plus aftalen giver også adgang til kvalitets-tv fra europæiske lande som England, Frankrig, Spanien og Italien, der kan bidrage til at give eleverne et større udsyn i forhold til europæisk kultur og sprog.

Endvidere giver AVU-Plus aftalen adgang til naturkanaler som Discovery og National Geographic, der tilbyder nytænkende og motiverende læringsressourcer relevante for naturfagene.

Endelig giver en AVU-Plus aftale uddannelsesinstitutionerne mulighed for at arbejde med bredere og populære genrer som sitcom og reality, der er relevante i forhold til fx dansk- og mediefaglige emner.

Center for Undervisningsmidler
I kan få adgang til tv-udsendelserne gennem et af de mange Centre for Undervisningsmidler landet over. På www.cfufilmogtv.dk finder I jeres lokale Center for Undervisningsmidler, hvor I har mulighed for at bestille undervisningsrelevante tv-udsendelser fra alle tv-kanalerne i AVU-Plus aftalen.
Tv-udsendelserne fra Center for Undervisningsmidler kan enten streames direkte på skolens interaktive tavler, eller skolen kan få leveret tv-udsendelserne på dvd. Lærerne kan også vælge selv at optage tv-udsendelserne hjemme eller på skolen.

DR Skole - DR’s interaktive læringsunivers
Skoler og gymnasier med en AVU-Plus aftale eller en AVU-basis aftale har adgang til hele DR’s interaktive læringsunivers med tv-klip fra DR’s arkiver. AVU-medier håndterer de udestående rettigheder for skoler og gymnasier.  

Læs mere om DR’s læringsuniverser: DR Skole og DR Gymnasium.

Øvrige skoler og institutioner kan evt. også få adgang til DR´s interaktive læringsunivers. Kontakt AVU-medier for at høre nærmere om mulighederne.

Pris
Prisen for en AVU-Plus aftale afhænger af antallet af elever samt, om det er en folkeskole eller anden undervisningsinstitution.

Kontakt os for at få oplyst, hvor meget det vil koste netop jeres skole/institution at få adgang til at bruge tv-udsendelser i undervisningen.

I kan kontakte os via mail til avumedier@avumedier.dk eller telefon 35 44 14 96.