Stream spillefilm – gør læringen mere levende

Vidste du, at der er indgået en ny og tidssvarende rammeaftale, der giver mulighed for at bruge spillefilm i læringssammenhænge?

Med den nye rammeaftale kan ikke alene skoler/undervisningsinstitutioner, men også SFO’er, fritidshjem og fritidsklubber streame adskillige undervisningsrelevante spillefilm fra Center for Undervisningsmidlers (CFU) unikke streamingtjeneste, mitCFU.

Med rammeaftalen kan I:

  • Streame adskillige danske og udenlandske spillefilm, der er nøje udvalgt af CFU’s erfarnefagkonsulenter til alle klassetrin og relevante fag
  • Benytte jer af CFU’s fagmateriale, pædagogiske vejledninger mv. til spillefilmene
  • Give elever digitale lektier for til udvalgte spillefilm, hvilket betyder, at eleverne kan tilgå spillefilmene hjemmefra
  • Anvende tusindvis af DVD-film omfattet af aftalen (se fanen ’Hvilke spillefilm må jeg benytte?’)
Rammeaftalen er indgået mellem Kommunernes Landsforening (KL) og rettighedshaverne, men kan via AVU-medier også indgås af skoler/undervisningsinstitutioner, som ikke er repræsenteret af KL. For mere information om vilkårene i Rammeaftalen (herunder DVD’er) henvises til FAQ’en om spillefilm.

KL har sørget for at folkeskoler og kommuner, der havde den tidligere spillefilmsaftale, automatisk er overgået til den nye spillefilmsaftale fra 1. januar 2018. Uddannelsesinstitutioner, der ikke er repræsenteret af KL (fx privatskoler, ungdomsuddannelser mv.), men som ligeledes havde den tidligere spillefilmsaftale, overgår til den nye spillefilmsaftale ved betaling af førstkommende faktura fra AVU-medier i 2018.  


Andre uddannelsesinstitutioner, der ikke tidligere har haft en spillefilmsaftale med AVU-medier kan indgå aftalen ved at kontakte AVU-medier.


Vil I høre mere om mulighederne med Rammeaftalen er i velkomne til at kontakte AVU-medier på avumedier@avumedier.dk eller 35 44 14 96.